Všem těm, co mají teploty.

Všem těm, co mají teploty.

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Všem těm,
co mají teploty.

Posílám slovní dobroty.
Já vím, když je kovid,
že chuť není.

Tak alespoň kamarádské políbení.
Všem těm,
ať je lépe.

Pro ně mé srdce tepe.
Pomoc Bože!
Můj ty světe!

I sestrám, co se o ně starají,
ať jen požehnání mají.
Jsou nadějí. Jsou hřející.

Modlím se za ně
a posílám na sílu své dlaně.

Pán Bůh mi dal do vínku,
poslat pozdrav v pramínku.
Tak ho posílám.

Mkinčí pozdravení přidávám.
Ráda vás mám a mám.
Autor mkinka, 06.03.2021
Přečteno 124x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí