Neprodejná

Neprodejná

Anotace: Na přání

Lásky málo, z citu nic, jen pocit na měsíc ji zbývá.
Ta melodie tklivá, jiným nerozdaná,
to světlo zářící, je tu jen pro ní, myslí si.
Však taky je, dokud věří, smutek její mraky čeří,
odkrývají pohled svůj, radosti toť plná sluj.
Ačkoliv touží a přec chtěla by bdíc,
jednou alespoň políbit líc.
To horko na tváři pocítit a vědět,
že čeká ji někdo, kdo touží, v něze chránit ji.
Ač nemá téměř nic a chtěla by víc, dívka snivá,
Nelhostejná, přec světu stále neprodejná.
Autor Slava-THC, 22.03.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí