Už odcházím

Už odcházím

Anotace: ...mno...

Jen šerá pláň osudu,
mezi stromy života,
své kroky tam povedu,
bolí, to slovo dobrota…

Malá nicka mezi hvězdami,
vlásek všeho nikde a všude,
jen tma mezi dny slunečními,
pomalu, ale něžně pomalu už jde…

Vždyť slova jen z úst plynou,
skrz srdce až do morku kostí,
máš barvu bílou, ale ty raději jinou,
vždyť víš, kolik na světě je slastí…

Pár posledních slůvek nad propastí,
s myšlenkou jedinou a dokonale jasnou,
říkám si, kdy život už mě pustí,
a podám si ruku s mojí známou tmou…

Spi, už prosím spi, spi…už odcházím…
Autor Láďa, 13.03.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jéje...už zas další nulovač...:(

13.03.2007 09:56:00 | Láďa

To sen: Pryč a daleko do tmy...tam kde nic nekončí a nic nezačíná...

13.03.2007 09:41:00 | Láďa

verše jsou hezky napsané ladí,čtivé. Jen mi uniká,kam vlastně do té tmy odcházíš.

13.03.2007 09:00:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí