Kovidové běsy

Kovidové běsy

Anotace: k zamyšlení

Kovidové běsy

Kovidové běsy,
každý den mě děsí,
mrtvých plné mražáky,
nekonaj se zázraky.

Populistické rozvolnění,
Česko v ráj nepromění,
když měníme opatření každou chvíli,
kdo z toho pak asi šílí?

Zdravotnictví v křeči,
popírače z bludu nevyléčí,
dokud rozum všichni nedostanem,
nezbývá než říci - ámen.
Autor kamilk, 13.03.2021
Přečteno 119x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí