Kterak bacil přiletěl ...

Kterak bacil přiletěl ...

Anotace: Předem se omlouvám, snad Vás neurazím :o))))Chabý pokus o trochu humoru mezi teplotou a zánětem průdušek :o))))

Přiletěl bacil
Do hlavy mě bacil
Všechnu energii vypil
K posteli mě hřebíky přibil

Nezvaný host do naší domácnosti přibyl
Rozvalil se, aniž by mu někdo něco slíbil
Bez radosti, bez života, jak mátoha se plácám
Ubohé veršíky dohromady hňácám

Trocha bídné poezie
Snad Vás tedy nezabije
Chci Vás jenom pozdravit
Než se stihnu uzdravit :o)))
Autor Beepat, 22.03.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí