Padlá láska

Padlá láska

Anotace: Napsáno: 14.1.2019

Sbírka: Opilá růžová

Ve stínu ženy leží muž,
tělo od krve a v srdci nůž.
Bledé tváře, oči blázna,
jediná ho měla ráda.

Vrba nad tělem se tyčící,
zná tu pravdu hnijící.
Ten jenž láskou rozkvétal,
srdce sketě odevzdal.

Oči záští planoucí,
brázdil řeky tonoucí.
Jedno slovo, jedna rána...

Už je konec, už je čas.
Za lásku svůj život dal.

Autor Miborrow, 20.03.2021
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sparta Praha...

22.03.2021 04:42:24 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí