Chci povídat hvězdám

Chci povídat hvězdám

Anotace: ****

Chci povídat hvězdám
jak mám se dneska
chci povídat hvězdám
že už jsem hezká
chci povídat hvězdám
o děravých botách
chci povídat hvězdám
i o sobotách
chci povídat hvězdám
jak tmy jsem se bála
chci povídat hvězdám
že už nejsem malá
chci povídat hvězdám
jak po Lásce prahnu
chci povídat hvězdám...

Žel nedosáhnu...
Autor Duhová, 21.03.2021
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Emily Říhová, Marek, Psavec, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak šeptej si do srdce,
tam je hvězda, co slyší Tě...
Krásný den :)

27.03.2021 09:31:57 | Emily Říhová

Každý má v sobě hvězdnou oblohu *;)

21.03.2021 13:17:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí