Lapám po dechu

Lapám po dechu

Nedávám to víc a víc
Ani nadechnout se z plných plic.
Lapám po dechu
Však bez úspěchu.

Už neovládám své emoce
Už nevím co dělat.
Nemá cenu někam spěchat.

Každý den je horší a horší
Pevně věřím že se to nezhorší.
Bylo to dobrý, už zas ne
Jak tohleto dopadne.

Všichni to mají těžký
Všichni si připadaj jak ježci v kleci.
Chvíli venku, chvíli uvnitř
Chtějí svých problémů ostatní ušetřit.
Autor Vydima27, 22.03.2021
Přečteno 117x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak
nechceme přidávat
..ale bude líp
hodně sil.*ST :);)

23.03.2021 14:13:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí