Maska

Maska

Před zrcadlem stojíš,
díváš se na známou tvář.
na masku, kterou nosíš,
na oběť, již dáváš na oltář.

Před zrcadlem stojíš
a věříš, že nikdo netuší.
Že za maskou co nosíš,
skrýváš své stíny na duši.

Před zrcadlem stojíš
snad každý den a každou noc
za maskou skrýváš slzy co roníš,
i tiché volání o pomoc.

Před zrcadlem stojíš
a přemýšlíš, zda jsi to pořád Ty,
zda v masce, kterou vidíš,
už není někdo jiný zakletý.

Před zrcadlem stojíš,
bodyguard duše, jenž nemá zbytí.
Maskou jenom chráníš,
své niterno, své bytí.
Autor jaxe.mate, 25.03.2021
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Barbuch S. D., Jeněcovevzduchukrásného, Bartika, Iva Husárková, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic než maska..a ta není důležitá
Hlavní je, to co uvnitř sebe skrýváš ;)
Vítej a ať se ti tu líbí.

25.03.2021 13:23:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí