Žijeme?!

Žijeme?!

Anotace: v podstatě optimistická - tak nějak mám dojem, že sem se narodil na jiný planetě než moje duše chtěla .))

Sbírka: Život, bůch a jiný běžný věci

Žijeme...
každý po svém!
jinak to neumíme
než naše svíčka zhasne
se občas k lásce přitulíme

Žijeme...
a nebo přežíváme?
radosti, smysly, lásky
tssss, prostě je nevnímáme
tak umírají bez všimnutí, krásky

Žijeme...
a jak to bolí!
když stesky, smutky
se bez naděje v slzách solí
žár nelásky tak pálí, je příliš prudký

Žijeme...
a co je na tom?
už tu hru nějak dohrajem
a je to jedno, celkem vzato
že skončíme v pekle,nepustí nás do ráje

Žijeme???
Autor Bean, 23.03.2005
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí