Královnin pád

Královnin pád

 

V konzervované konverzaci

Kdo s koho?

Kdo je tu hráč a kdo hraný

V patové situaci

Bez emocí

Královna se ke střelci sklání

Jaký je další tah?

Ústup či útok?

Za věží schováni

Píšou si vlastní pravidla

Král nebo otrok?

Otevírají touhy stavidla

Nemoc z emocí

Komu není rady

Tomu není pomoci

Královnin pád

Voilá...šach mat!

Autor Klára Němcová, 26.03.2021
Přečteno 181x
Tipy 13
Poslední tipující: poslední, Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo , svižné, vtipné, elegantní i k zamyšlení

29.03.2021 01:09:13 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí