Přikrývám padlé pěšáky

Přikrývám padlé pěšáky

Přikrývám padlé pěšáky

Popelavé perutě přilétají potichu
Popelka pláče
Princ
prstýnek s perletí
půlnoční prokletí

Popel a prach
perutě plácají
peří padá
pole padlých

Poslední polibek

Princeznin pláč přehlušují ptáci
popelavé peří padá
pustá pláň
panuje příšeří

Ptáčkové z popela pláčou
pole polévá přítmí
poslední píseň

Půlnoční perutě přebírají popel
pěšinou z perleti
putují prokletí
pěšáci padlí

Prší
Popelka pláče

Přikrývám prince
Autor Duhová Rybička, 26.03.2021
Přečteno 322x
Tipy 15
Poslední tipující: Imaginant, Akrij8, Čottomatte, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Lumír
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

popelavá poezie přízračných příběhů

05.10.2021 23:08:52 | Akrij8

..příšerný příběh pohádkový..píšeš...;-)

06.04.2021 16:38:53 | Marten

překrásná ST :-))

27.03.2021 02:45:59 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí