Toulky

Toulky

Vzbudit se ráno,
mít touhu jít.
Batoh si sbalit
na tůru vyrazit.

To s Tebou po boku
do hor se vydat.
I časně z rána
u stolu snídat.

Toulat se po horách
po lesích spolu.
Užívat volnost
ten čistý vzduch.

Po tůře, výletě
v posteli líhat.
A potom v objetí
dlouze se líbat.

Jak jedno tělo
pak spolu být.
Umět se radovat,
vzájemně potěšit.

~☆~
Autor Protos1182, 28.03.2021
Přečteno 119x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné.

28.03.2021 08:52:03 | mkinka

:0)

28.03.2021 08:58:39 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí