Moucha

Moucha

Vyhaslé oči do prázdna hledí,
tisíce otázek bez odpovědí.
Vnímá jen zmatek, prázdnotu, zbytečnost bytí.
Moucha jež uvízla v pavoučí síti?

Vyhaslé oči do prázdna hledí,
tisíce otázek bez odpovědí.
Vnímá jen zmatek, prázdnotu, zbytečnost bytí.
To jen má duše hledá důvody k žití.
Autor jaxe.mate, 28.03.2021
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Imaginant, Emily Říhová, Barbuch S. D., Frr, blues
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí