Vlastnosti

Vlastnosti

Anotace: I takoví lídé dokážou být...

Rozmanitost sama,
kdo jen ji tady zval.
Páv, pávice mezi váma,
kdo jen se vás na to ptal?

Chování je směšné,
vzdejte se.
Myšlení je scestné,
styďte se.
Autor Seatka, 13.03.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí