Aprílové počasí

Aprílové počasí

Myšlenky, vločky
se snáší na mou hlavu
krásné, ale studené

Lidé v blázinci
jsou prokřehlí, zasypaní
ale městské služby
tam nezajíždí

Když se slota vyřádí
po oknech stékají
krůpěje emocí
slzy poražených

Vítězové se rozvalují
v načechraných bílých peřinách
v modrém pokoji oblohy

V očích jim jiskří
sluneční paprsky
chystají, jak se zbourají
na dalším večírku

Autor Kaj, 07.04.2021
Přečteno 155x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, Marten, ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí