*-*Jedním očkem

*-*Jedním očkem

Anotace: ~~~~~(KUK)~~~~

-----------------------
~~~~~~~~~~~
...Jedním očkem...
Kdejaký brouk nebo brouček
vystrčí svoji hlavičku
a koukne se tak jedním očkem
kdepak je konec sluníčku?

Jiné roky v tomto jarním čase
sluníčko aspoň trochu už ukáže se,
ale to letošní i když jaro
sem tam se usměje,ale jen málo.

On i ten brouček raději "zahne"
na krček mu totiž táhne
a mohl by z toho dostat kašel
kde doktora by pak našel?

Paní Zima Studená dnes neví
že její vláda už skončila?

Tak proč ji někdo nepoví
aby tomu jaru konečně
už z cesty zmizela.

~~~~~~~~~

-------------------------

Autor Květka Š., 07.04.2021
Přečteno 110x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, poslední, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Dája K, Frr, jenommarie, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez kožichu zatím nikam, broučci! :)

22.04.2021 22:58:05 | poslední

Ať si Brouček ještě počká
pěkně v teplu zůstane
Však se dočká a my také
jaro už je za rohem.*ST :)
Pěkný den milá Květuško.

07.04.2021 19:39:00 | jenommarie

ST. Děkuji za ní. Zahřála.

07.04.2021 17:59:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí