Síla okamžiku

Síla okamžiku

Anotace: Srdce tvoří, ruka píše. Tiše. Tiše!

Troufáš si?
Zapálit plamen, co zhasne.
Zoufáš si?
Že dny už nejsou tak krásné.

Slza, jak krůpěj rosy na dno padá.
Jsem ta, co básně skládá ráda.

Soužíš se?
Že srdce přetéká ti láskou.
Bouříš se?
Že myšlenku máš jasnou.

Nad ránem do smíchu ti není.
Po noci v žalu přijde rozednění.

Počítáš?
Kam až tvoje síly stačí.
Rozdíráš?
Svá vnitřní křídla dračí.

Natáhni ruce, které tvoří smích.
Kdo chytne se jich, navždy ukotví se v nich.
Autor Fenn, 07.04.2021
Přečteno 240x
Tipy 18
Poslední tipující: poslední, Emily Říhová, Marten, mkinka, Protos1182, Psavec, Frr, Iva Husárková, šerý, ARNOKULT, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ruce ze smíchu, prsty z rozkoše... Inspirativní dílo

30.04.2021 00:06:32 | poslední

...pěkný tvoření...;-)

08.04.2021 15:17:51 | Marten

Velmi zajímavá báseň - po značné odmlce autorky.

07.04.2021 23:28:14 | ARNOKULT

To je krásný zakončení. *ST ;)
Dívám se..po dlouhé době návrat?
Projdu se v okénku a nahlédnu..líbí se mi.

07.04.2021 21:45:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí