Obnažená

Obnažená

Rozbřesk voňavého lesa,

pramenící prostota nitra.

Nicotnost, něžná delikatesa,

líbezně tichem špitla.

◄◙►

Odbíháš. Vracíš se.

Opravdovost život uhranula.

Pokřivenost neklidu odnese.

Katarzí les zaslepila.

◄◙►

Ochutnáváš rozpustilou ostružinu,

rozechvělá nestálostí okamžiku.

Rosa radostného šerosvitu,

enkláva bytí trosečníků.

 

Autor MrPterodaktyl, 08.04.2021
Přečteno 194x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, WWW, Barbuch S. D., mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Nádherně psáno.Líbí se mi.

08.04.2021 07:48:47 | mkinka

Za mě povedené verše* Líbí se mi to.

08.04.2021 01:21:22 | šerý

Díky díky dík moc. Vážím si toho. Cítím, že už někam směřuji

08.04.2021 01:26:07 | MrPterodaktyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí