Noc vs rano

Noc vs rano

Anotace: Taky jedna basnicka pro tebe - muj nejlepsi priteli. Dekuji ze si :-*

Vstávám a ty přeješ mi dobré raníčko
Slyším tě ráda, přesto bolí mě srdíčko
Je za námi celá ta dlouhá probděná noc
Měla sem trápení, ale už nebolí to moc
Byl si tu se mnou a dělal mi společnost
Za to budu ti vděčná už asi na věčnost

Je ráno a já jen díky tobě se ho dožila
Když by si tu pro mě nebyl, těžko bych přežila
Život mi právě pořádnou lekci dává
Ty mi moc pomáháš – za to mám tě tak ráda
…..uuuuplně nejvíc
Autor cestovatelka, 13.03.2007
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí