KDYBYCH MĚL PRDELKU JAKO J.LO

KDYBYCH MĚL PRDELKU JAKO J.LO

Anotace: ...

 

kdybych měl prdelku jako J.Lo
chodil bych s podnikatelem
řešil by pracovní záležitosti
na benzínce
já bych na něj čekal v autě
večer bychom se
milovali ve vířivce

 

kdybych měl rovné zuby
hrál bych v reklamě
na ústní vodu
sbalil by mě režisér
vzal by mě na vernisáž
a já bych si tam podal ruku
se Saudkem 

 

jmenoval bych se Kristýna
kontaktoval bych Petera Nagyho
požadoval bych po něm
tantiémy

Autor Šimon Sáva, 12.04.2021
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D to jsou nápady

13.04.2021 09:45:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí