Řezivo

Řezivo

Anotace: ...

V ostrých rysech své tváře staré
vidím spoustu rýh a jizev
Chtělo by to nové paré
Tu moji nechat na vždy zmizet

Zkusil bych žít od začatku
Zase jako slušný muž
Do vitríny na památku
Schoval bych si onen nůž...

Ten nůž co vjel mi lehce
včera večer do tvaře
I kdž se mi o tom mluvit nechce
Zítra zase ksicht mi rozpáře

***

Autor eddy1 1 11, 13.04.2021
Přečteno 167x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Klára Němcová, Iva Husárková, Barbuch S. D., blues, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí