XXVII

XXVII

Anotace: ...

Pohasnou světla v ulicích,
svět pohrouží se v tmu,
zvuk kapek nocí bloudících
hraje si do rytmu.

Stín potmě stojí u okna,
dívá se na deštík,
jak odráží se, mihotá,
pohyb, co přešel v tik.

Exploze světla v kalužích
zazáří do noci,
je jako nečekaný smích,
zvláštní a matoucí.

Ticho však vládne pod lampou,
ticho a noční klid,
ve světě, co je spoután tmou,
těžko se vyděsit.

Autor free.poet, 13.04.2021
Přečteno 157x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec, Dreamy, Iva Husárková, Veršotepec, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice jsi free,
ale váže ti to hezky. :)

14.04.2021 06:18:21 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí