Duše jak cár papíru

Duše jak cár papíru

Duše rozervaná jak papíru cár,

žal utápíš na dně sklenky,

srdce prázdné nikde lásky žár,

prázdné jak láhev bez pálenky.

 

Každý den stále stejný koloběh,

v jednom kole od rána až do noci,

práce, rodina neustálý spěch,

cítíš bolest a strach z bezmoci

Autor Jdarks, 14.04.2021
Přečteno 116x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, mkinka, Iva Husárková, Šíleně smutná princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž se strach brzy rozplyne,
zas vykoukne slunce zářivé...
Smuténka... opatruj se a hodně sil :)

27.04.2021 19:16:10 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí