*-*To vám byl jeden co miloval

*-*To vám byl jeden co miloval

Anotace: ~~~~~~~~~~

 

-------------------------
To vám byl jeden co miloval
prý jenom sebe,ten si dal
do výkladu jako do zrcadla
se na ulici podíval
prohrábne vlasy,kravatu spraví
ty dvě za ním ty se fakt baví
ten jeden si myslí...baví se o mně?
Na ně se usměje jen tak skromně
těm dvěma je ten jeden úplně fuk
na každou čeká príma kluk
teď se jen trochu plesknou do čela
a jen si špitnou...vidíš ho,debila
jak se do výkladu koukal
kdyby byl kocour to by i mňoukal.
Kravatu má asi z bazaru
takovýho borce fakt neberu
to ti dva,džíny podle módy samá díra
ruce s obrazem asi netopýra...
hlavně že ty dvě jsou v sedmém nebi
že mají to,co asi mít chtěly.

A ten jeden prý co miloval
ten se jen pod své vousy pousmál
a konečně se dočkal té své milé
holky /fenky/ roztomilé
pusu ji dal a tam těm čtyřem
pak rukou /tlapkou/ zakýval.
Jsme různí já,ona,on i ty
slunce všem stejně zasvítí...

~~~~~~~~~

---------------------

Autor Květka Š., 17.04.2021
Přečteno 102x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, Krahujec, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásněji to napsat nelze.
Ať Sluníčko prozáří
i myšlenky zašmloulané
rozcuchá je do dáli
a zbydou jen ty pěkné **ST :)
Pěkný den Květuško.

20.04.2021 17:38:09 | jenommarie

háááf... Květulinko pusu na čumák teda promiň Romeovi Tobě poděkování a přání pohodové neděle :-))

18.04.2021 03:00:40 | Iva Husárková

Moc děkuju za tu pusu...předám dál naší kočičce.Ona nechce...

19.04.2021 16:11:01 | Květka Š.

:-))

20.04.2021 02:06:46 | Iva Husárková

Bezva.

17.04.2021 18:52:36 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí