Jsi úsměv

Jsi úsměv

Jak do života jsi mi přišla,
do srdce úsměv jsi mi vnesla.

Tu spoustu krásných chvil,
nevím, zda jsem předtím žil.

Úsměv,ten zlatě barvou duhy září
jak magicke barvy se vzduchem vine.

Po jasu slunce nitro touží
vše rázem je tak jiné.

Ta krása, cos mi dala
ten pocit života co mám.

Tak i v těžkých chvílích
tam uvnitř nejsem sám... .

~☆~
Autor Protos1182, 18.04.2021
Přečteno 162x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Vivien, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera

18.04.2021 17:06:18 | Fil

Díky:0)

18.04.2021 18:53:24 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí