Polibek

Polibek

Anotace: Zažehla jsi ve mě cosi... .

Větve oblohu tu kryjí,
kolem se prostírá ticho a tma.

Dva tak tam proti sobě stojí
Obloha očí modří se leskne.

Pozvolna ústa se k sobě sunou,
jak motýl na kytku polibek usedá.

Ta ústa se vláhou lesknou
Očí modř zvolna se přivírá.

Ruce jak hladoví hadi zvolna
skulinky v oděvu hledaji.

To teplo a vláhu rtů - očí Tvých modravých
jak drogu života do sebe sají.
Autor Protos1182, 20.04.2021
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí