Němý prosinec

Němý prosinec

Ty víš, že to chceš napsat

Chceš
A prostě chceš

Touha, díváš se sobě do očí v zrcadle
Umřeš v těch zorničkách dřív ty?

Poprava nic nebolí
Než přejde ataka
Zraníš se víckrát než dokážeš
Nepřebásníš nemožno v hlavě
Ale i tak se díváš do zrcadla dál
Na svět, na kterém nikdo nelpí
Panika
A místo krve ohnivé saně

Říct tak tehdá pravdu
Nemuset blouznit každý dech
Nechtít líbat jen siluetu
A tak mě nech!
Nedělat ze sebe ponocného
Který vděčí za příběh
Pln utrpení co nechceš závidět

Malá láska, černé oči tvé
Jeden krásný listopad
Hodně slov o štěstí
A němý prosinec

Být tak u tebe
Dnes.
Autor Lexisa, 20.04.2021
Přečteno 115x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě pěkná poezie a výborný závěr* Líbí se mi.

21.04.2021 11:41:05 | šerý

Děkuji

22.04.2021 21:22:21 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí