Schránka)

Schránka)

Anotace: (Všednosti)

 
 
Povídám si se schránkou,
a můj hlas se nese chodbou,
jako ozvěna v jeskyni.
Otvírám jí snad i s láskou,
neboť každá nějaká -
patří jen k nám.
 
Je poslem dobrých
i těch špatných zpráv,
překypuje krásou barev,
někdy je však nicotná,
jak prázdná láhev - od vína,
pohozená pod okny.
 
,,Tak zase zítra - pa..."
 
 
(A když ztratíš klíč, přijdeš o její srdce,
nesnaž se jí vypáčit, mohl bys jí zničit...)
Autor Barbuch S. D., 22.04.2021
Přečteno 126x
Tipy 12
Poslední tipující: blues, Iva Husárková, poslední, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako kolega pode mnou :D

22.04.2021 23:50:04 | poslední

...wolkerovsky se usmívám...;-)

22.04.2021 14:51:41 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí