Stisk

Stisk

Anotace: .

.
Byla dlouhá zima
až zbělal ti vlas
pro tvůj spánek jsem neusínal
co v něm vyroste žije v nás.

A tak jsme to malé dítě pojmenovali
zahřívali ho láskou
objímali se u zurčících studánek.
A zapomněli na spánek.

Zdáš se mi..

Byla dlouhá zima
až zbělal ti vlas
a já začnu odznovu příteli.
Letící váza rozbije desítky váz.
Podaná ruka stmelí.
.
.
Autor Now, 30.04.2021
Přečteno 184x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, cestadolesa, Amonasr, kaše, Veršotepec, Bufik, šerý, mkinka, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdáš se mi...ST

04.05.2021 20:27:21 | cestadolesa

Zdáš se mi
Být poutníkem mezi miliardami hvězd
Pro dnešek chci být těmi hvězdami
Svým svitem se k sobě vést.
:)

09.05.2021 07:18:42 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí