Velikonoční

Velikonoční

Anotace: Hody, hody, doprovody....

Má tatárek s velkou mašlí,
naučil se básničku.
Vždyť ho právě taťka přivez´
vymrskat svou babičku.

Hody, hody, doplovody.....
hlásek trémou přeskakuje.
Babička se točí zády,
zadeček mu nastavuje.

Očička radostí září,
vymrskal si zajíčka.
Kdyby to šlo, modré z nebe
snesla by mu babička.

Dá-li pánbůh štěstí, zdraví,
za rok zase s básničkou
a s tatárkem s velkou mašlí
přijde za svou babičkou.

Veselé Velikonoce.
Autor Mourek, 23.03.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi něžné.Voňavé a otcovské.

03.06.2007 02:30:00 | Liv

No, jestli je to takhle fajn, tak to už se těším...až budu babičkou ;-)!

18.03.2006 22:13:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí