Královna hvězd

Královna hvězd

Přináší touhu z hlubin
a s ní i hořící světlo.
Má rty jako rubín
a duši mou to smetlo.

Něžná královna hvězd,
nikdo nebude milován.
Pod kůži tvou chce vlézt,
žalu budeš věnován.

Pak zavřou se oči tvé rezavé,
tep náhle utichne.
Budeš mít jizvy krvavé,
srdce tvé to propíchne.
Autor Linna, 04.05.2021
Přečteno 150x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Frr, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí