Šedivý pokojový trabantík s dýmkou

Šedivý pokojový trabantík s dýmkou

Anotace: .

.



Jezdí z pokoje do pokoje
poslouchá ta zvláštní ticha od sousedů
přerovnává hromádky slevových letáků

tak často se dívává na televizi
naložený v magickém blikajícím svitu jak okurčička v láku
až je sám řídký jak televizní vysílání

jí jen smažené rybí prsty
až sám vypadá jako rybí prst

kafe zalejvá vždy na třikrát
kdyby byl počet jiný
měl by iracionální pocit
že mu někdo ukradl kus dětství
že se mu děje nějaká časoprostorová křivda


pokud chlap do určitého věku nestihne umřít mužnou smrtí
na motorce nebo v boji (Stateční mužové se dobývají do našich bran. Pojďme je všechny povraždit!)
smí jej Hospodin potrestat tou nejkrutější smrtí - dlouhým životem



.
Autor CORONATION, 05.05.2021
Přečteno 176x
Tipy 11
Poslední tipující: kudlankaW, DH22, danaska, poslední, Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, je to fakt pěkné, ale pravda z toho konce trochu mrazí.

06.05.2021 19:16:02 | danaska

Povedené dílo. Ten závěr zapraskal v kostech. Fajn.

06.05.2021 18:44:31 | poslední

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí