Jen jedinkát

Jen jedinkát

Anotace: o osudu...a o ničem...

Jen jedinkrát padl na kolena,
když z osudu stal se kat,
mladá léta byli vzápětí vzdálená,
na šachovnici jen králové, pat.

Na kolenou teď leží u popelnic,
hledá ztracené štěstí a nebo jen drobné,
nemá duši ani tělo, nemá vůbec nic,
táže se „ Bylo to vše tak moc slavné?“

A kdo to je?
pouze sen?
to přece ne,
už bude den…nebude noc…

Z nebe se snáší déšť,
to bůh pláče,
nemohl vidět tu zášť,
už je mrtev, ten zrádce…
Autor Láďa, 14.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A to z milosti!!!

19.03.2007 18:28:00 | Marcus Aurelius

nějak ti to tam ujíždí co zhlediska rýmu dost slabí hodně slabí

15.03.2007 16:34:00 | Jsem ten kdo jsem

... smutný osud

14.03.2007 09:56:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí