Život

Život

Život není jenom sex,
byť je jeho kořením.
Život ten je o souznění.
Pro koho tu jsem, a čím.

Léta třeba někdo myslí,
že ho druhý chápe snad.
Pak svou můzu ale potká
nastane tak ve všem zvrat.

Koření je dobré sice,
jen jeho se nenajíš.
Když tak někdo blafy dělá.
Trvá, než to pochopíš.

Můza moje chutě tříbí.
Našla ve mě,co mám rád.
Můj život tak dlouho mění.
Za ní jsem já k smrti rád.

~☆~
Autor Protos1182, 06.05.2021
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, CORONATION, mkinka, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedla se Ti ať Tě Tvá múza provází :-))

07.05.2021 03:38:08 | Iva Husárková

ST. Hezké.

06.05.2021 13:39:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí