Kdo ví, víš?

Kdo ví, víš?

Anotace: Jen vím, co vím, co cítím, o čem sním

Kdo jsem, kam jdu,
kdo mi odpoví?
Jsem slušňák nebo zmetek
někdo napoví?

Miluju, však vím bych neměl.
Tahle holka je můj anděl.
Pro ní všechno, klidně víc
Jí nezapřel bych zhola nic.

Že mě ve mě objevila?
Ano, ona jedinná.
To ona mě okouzlila
něco končí, začíná.

Jsem jak les a ona vůně
bez vůně, tak to les stůně.
Její oči jsou jak tůně
moje nitro po ní stůně.

~☆~
Autor Protos1182, 08.05.2021
Přečteno 110x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí