Vrať se !

Vrať se !

 

Stojíš..
kdo jsi?
kde jsi?
nestůj
pohni se

jsi v prostoru
chceš se pohnout

nejde to, někdo
to brzdí
hledáš....
nehledej...
jsi to ty
někde to vázne

kde je ?
kdo ?

no, ona
ta spokojená, šťastná
tolik jste si rozuměli
ztratila se, stýská se ti

proudy...
slaná voda
smáčí vše
co se postaví
do cesty

tak kde jsi ?
bylo nám, tak dobře !
nikoho jsme
nepotřebovali
jen sebe

ztrácíš se
stojíš na místě
proudy, slaná voda

tak mi chybíš
vrať se prosím !

Autor sovaa, 08.05.2021
Přečteno 136x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ti moc;-)

08.05.2021 17:07:13 | sovaa

Není zač.

08.05.2021 17:27:59 | mkinka

Proudila mi na chvíli žilami. Studeně.

08.05.2021 16:45:27 | Rozmarýna

Děkuji moc ;-)

08.05.2021 17:05:55 | sovaa

Hodně oslovila. Krásné dílko.ST.

08.05.2021 16:28:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí