Živly

Živly

Na břehu stojí,
ruce do země vetknuty.
Nohy mu voda omývá
Okolo vánek ševelí.

Ohnivá poušť
vůkol se prostírá.
Jen v koruně stínu
lze vidět toho lva.

Z vody i Země
sílu svou saje.
Pohyby vánků
hříva lvu tu vlaje.

Úbočí hor
v dáli se zdvíhá
Barvu písku a kůry
má tu lví ta hříva.

~☆~
Autor Protos1182, 10.05.2021
Přečteno 100x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí