splynutí

splynutí

 

 

Po pár doušcích Medvědí krve 

zabalen v dece po tátovi 

 uložen do hebkého hávu lučních stébel 

odpoután od hmoty  

probouzím se do Zahrady srdce 

 

Bojím se dýchat

abych nenarušil

posvátné stezky větru

jsem na krásném místě 

 

V kamenech  kolem ohniště 

slyším jemné tóny kosmického jara

otevírám se do prostoru 

a mizím 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 14.05.2021
Přečteno 213x
Tipy 11
Poslední tipující: Kikulinka, mkinka, Vivien, Psavec, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju ti

21.05.2021 20:17:42 | vůně mraků

Hezké otvírání do prostoru.

20.05.2021 15:36:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí