Řeka

Řeka

Na břehu u ohně lidé dva sedí.
S plameny na řeku potmě tak hledí.

Zábkesky plamenů do noci září.
Barevné pablesky máš ve své tváři.

Hladina zrcadlí poklidně
oheň i hvězdy na nebi nehybné.

Dva sedí u ohně koukají na hvězdy.
nad ránem plameny v ohništi pohasli.

Vykouklo slunce, nadesel den
Po řece někam ~~~~ se přesunem.

~☆~
Autor Protos1182, 17.05.2021
Přečteno 93x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Barbuch S. D., Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí