*-*Ty stromy kaštanů

*-*Ty stromy kaštanů

Anotace: ~~~~~(*o*)~~~~~

 

~********************~
Ty stromy kaštanů
co v parku vidím
z jara krásně kvetou
na lampy snad hledím,
kaštanovým květům
hvězdy půjčí jas
když jdou milenci okolo
snad zastaví se čas.
Na lavičce pod kaštany
milý tu milou svoji
sevře pevně do náručí
ona se něčeho bojí?

Pomalu ty květy odkvétají
jas se hvězdám vrátí
kaštanové lampy zhasínají
krása se neztratí,
ty kaštany ty toho už viděly
když večery vlahé bývaly
bože,to bylo pěkné
když jsme se za mlada i my
pod kaštany líbali…
~~~~~~~~~~

******************

Autor Květka Š., 25.05.2021
Přečteno 85x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi krásná :-))

26.05.2021 04:02:21 | Iva Husárková

...pro mě nejkrásnější stromy, co kvetou...královské...;-)

25.05.2021 21:50:11 | Marten

Líbí se mi.ST.

25.05.2021 17:40:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí