Kapky deště

Kapky deště

Kapičky deště
z nebe se snáší
Tebe co květinu
démanty krášlí.

Po vlasech, po kůži
lehýnce klouzají.
Jako ty prsty
cestičku hledají.

Zkoumají potají,
chvilinku chladí.
Zahřeji prsty Tvé
pak ve své dlani.

Do sucha,pod listy
Vezmu Tě potají.
Kapičky po kmeni
pomalu stékají.

Zima mi nebývá
budu Tě hřát.
Kapičky osuším
Můžeš se smát.

~☆~
Autor Protos1182, 26.05.2021
Přečteno 111x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Jackyl, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí