Poupě

Poupě

Poupátko krásné
v stínu se krčí.
Jeho však barva
do světa křičí.

Krásné je, duhové
touhu má kvést.
Nesmí se zašlapat
do prachu cest.

Ty jsi to Poupátko
co roste ve křoví.
Šípková Růženka
co tiše hladoví.

O květ ten starat se
vláhu mu dát.
Na slunci dovolit
kvítku se hřát.

~☆~


Přetrhnout řetízek
rozevřít vrátka
Smutná je zahrádka
ta bez poupátka.
Autor Protos1182, 29.05.2021
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, blues, Psavec, Jackyl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí