Květ

Květ

Poupátko roste tiše
jak vynoří se ze své skrýše.
Pak rozvine se v květ
Naň radost tak je pohledět.

Jak kvete kvítek
krásně voní
Voní více nežli loni
on dávno začal kvést.


~☆~
Autor Protos1182, 30.05.2021
Přečteno 102x
Tipy 9
Poslední tipující: kikin87, Emily Říhová, Marten, mkinka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí