Rak ?

Rak ?

Jsem sice možná rak
však nevzdávám se snadno.
Že tetování mám?
Na zádech není Phoenix sám.

Když Bobr přehradí tu řeku
tak vždy se dá jít dál.
A krok do prázdna?
ten už jsem udělal.

Na zádech nejen Lev
Ten nesměl by tam být
To ve Lvu Rak a Phoenix
O život se budou bít.

V nedostupných skalách
ztratil se kvítku květ
Tak Phoenix a Lev Raka
ponesou dál ho na zádech.

~☆~
Autor Protos1182, 02.06.2021
Přečteno 166x
Tipy 8
Poslední tipující: Matro da Vinci, Iva Husárková, kafe u okna, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rak nám zabili Ferdinanda

31.10.2021 09:41:04 | Matro da Vinci

I to jest možné býti

31.10.2021 09:43:37 | Protos1182

zaujímavé obrazy

02.06.2021 21:29:53 | kafe u okna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí