*-*Vymýšleni

*-*Vymýšleni

Anotace: ~~~ vílí ~~


~----------------~
Víš,já byla kdysi víla
co v trávě tancovala
kytku si natrhala
šaty si ozdobila
s tebou si povídala
o lásce--to ty rád
chtěl jsi mne milovat
já mám ti pusu dát?
Proč...
já chtěla si jen hrát
musím ti šach mat dát
nějak se ti to nezdá
řek jsi mi--ty jsi hvězda
co někdy z nebe padá
na zemi štěstí hledá
bez lásky,ne,to se nedá.
Tak dnes...
nechala jsem se políbit
milování mu přislíbit
prý mě to může naučit
já ale nejsem studijní
tvůj typ.

Vím,každá víla čaruje
vím,nejedno kouzlo miluje
pak se tě zeptám--jak ti je
vím,ty mě pošleš do háje?
Víš,povídáš...
já chtěl jít s tebou do ráje.
A to je jako pravda ?
Ne,to pravda není
je to jen
obyčejné vílí vymýšlení.
A někdy i víly mají pěkné
myšlenky...
~~~~~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 03.06.2021
Přečteno 120x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, šerý, Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víly jsou !
bacha

03.06.2021 22:43:21 | ttragelaf

Pěkná vílí básenka*;)

03.06.2021 21:49:59 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí