Kopretina

Kopretina

Něžně voní kopretina,
co se v trávě krčí.
Její barva oslnivá
mák do kapsy strčí.

Kvete celá louka
kvete celý sad
Od rybníka fouká
necítím však chlad.

Tenhle pohled hřeje
dokud dýchám, vím.
Pohledem na krásnou louku
tím vždy se pořeším.

~☆~
Autor Protos1182, 05.06.2021
Přečteno 140x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Pettie, Vivien, Marten, blues, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí