Dnešní noc

Dnešní noc

Anotace: Jedna z etap uzavřena a další čeká. Plány se rýsují a odchází. Nevím, co bude dnes, zítra, za minutu, ale chci si cestu do další etapy užít.

Vydávám se na dlouhou jízdu.
Noc mi cuchá vlasy a já
cítím doteky měsíčního svitu,
co pocit neohroženosti mi davá.

Vím, že tmu rozříznou paprsky
slunce, které to všechno ukončí,
ale právě teď si užívám volnosti.
Nespoutaná pravidly, co kdo smí.

Vydávám se na tu největší párty,
budu ráda, když budeš po mém boku.
Ráda bych si dnes splnila sny - ty,
které už odkládám dlouhou dobu.

Nastoupila jsem na vlak a netuším
kam mě odveze a víš co? Je to fajn.
Jednou za čas neptat se co smím.
Jednou za čas nevědět a nemít plán.

Každá lajna jednou končí a
já vím, že dnes v noci dojedu
vlakem někam do neznáma
a dám sbohem svému strachu.
Autor AngelLia31, 08.06.2021
Přečteno 107x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St. Dám sbohem svému strachu. Dobře řečeno.

14.06.2021 17:31:59 | mkinka

Děkuji :)

14.06.2021 17:54:02 | AngelLia31

Není zač. Opravdu moc líbí.

14.06.2021 18:20:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí