Jela jsem.

Jela jsem.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.

Jela jsem přes Olomouc.
Tam poslala lásky proud.

Ať nejen slova pomáhají od nemoci.
Bůh pomáhá ve dne i v noci.

Jela jsem Ostravou.
U fontány já bojovala s únavou.

Na konci cesty Frýdek Místek.
Aby měla Anii šťastný dnešek i zítřek.

Objaly jsme se.
Radovaly se.

V krásném čase
já jela pak zpátky po své trase.
7OO kilometrů podařilo se.

Dětský domov má jeden úsměv
a já radost i ve spánku.
Anii, tuto já chtěla psát říkanku.
Nejedna báseň patří Tobě.
Byly jsme šťastné obě.
Sláva Tobě.
Autor mkinka, 11.06.2021
Přečteno 105x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, kudlankaW, Isla, Iva Husárková, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí