Přežívám

Přežívám

Anotace: Je to o člověku,který hodně v životě trpěl pro lásku

1. Nevím,jak ti říct,že na srdci mám stín,
nevím,jak ti říct,že právě po tobě toužím,
nevím,jak se zachovat,ať tvé city nezraním,
potřebuji slyšet ta slova "já tě znám a vím".

2. Vím,co jsi všechno v životě snes,
vím,že jsi často trpěl jako pes,
vím,že to co prožiješ dnes
tě nemusí potkat i zítra,
vím,že čekáš na východ slunce,
na záblesk štěstí,na kousek neuchopitelného světla.

3. Dostal jsi do vínku úsměv,
tak proč ho nikomu nedáváš,
jsi jak listy ve větru,
za cizí sny se schováváš.

4. Štěstí by snad každý chtěl mít,
city mé však právě ty nemůžeš pochopit,
stromy,lidé,zvířata,to vše touží po přežití,
po kousku citu,
egoisté jsou na zabití,
znají jen tvrdou realitu.
Autor paprsek, 14.03.2007
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jedna z mála básní o lásce, které se hezky čtou. Oprav si "memůžeš" (přátelská poznámka).

14.03.2007 23:14:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí